Spring naar inhoud

Ontmoeting met mijn Tweelingstraal

Ik wil het nu hebben over degene die mij min of meer op het spirituele pad gedwongen heeft door mij te confronteren met mijn eigen duisternis en daarmee het kwaad in de wereld. Ik voelde me er nog niet klaar voor om het er over te hebben. Maar nu ben ik er klaar voor!

Even ter informatie: Een tweelingstraal is jouw andere helft. God heeft zich opgesplitst en die androgyne godsdelen hebben zich weer opgesplitst in een mannelijk en een vrouwelijk deel. Zo kan het wezen zichzelf ervaren vanuit een mannelijk en vrouwelijk perspectief tegelijk.

Het is een liefde van een soort die nog vrijwel onbekend is op aarde. Het gaat onwijs diep, het voelt letterlijk alsof je samen één bent. We noemden elkaar ook wederhelft. En niet voor de grap, we vonden het eigenlijk heel normaal omdat het gewoon zo voelde. Over deze relatie heb je zelf geen enkele controle. Iets dat hoger dan jezelf is bepaalt wat er gebeurt. Hierdoor leer je om je over te geven en alle verwachtingen los te laten.

Tijdens de Nieuwe Maan en zonsverduistering rond 2 juli heb ik een doorbraak gehad op het gebied van mijn tweelingstraal. Eigenlijk had ik hem en mijn herinneringen aan hem lange tijd onderdrukt, omdat het zo’n moeilijke tijd was. De donkerste tijd uit mijn leven die voor een omslag heeft gezorgd. Maar alsof het uit het niets kwam moest ik de afgelopen dagen erg veel huilen en ik ging steeds meer aan mijn tweelingstraal denken. Toen ik uitgehuild was ontdekte ik tot mijn verbazing dat mijn herinneringen aan hem veranderd waren. Alsof de huilbui de muren heeft afgebroken die me ervan weerhielden onze band weer te kunnen zien voor wat het is.

Toen ik met mijn tweelingstraal samen was wist ik nog niet dat dit een naam had, maar we merkten beiden wel dat hier iets heel bijzonders aan de hand was. We merkten dat we op veel vlakken als een puzzel in elkaar pasten, hij was de ene helft en ik de andere. En onze “fundering” zeg maar was exact hetzelfde. We hadden dezelfde normen en waarden, idealen en dromen. We waren allebei extreem gevoelig en liepen tegen precies dezelfde dingen aan in de maatschappij. We kwamen uit een gelijksoortige thuissituatie. We hadden dezelfde smaak en overgevoeligheden voor voedsel. Het was alsof ik in de spiegel keek.

Daarnaast versterkten mijn heldere gaven als ik met hem was en konden we dwars door elkaar heenkijken. Toen en nog steeds laten we elkaar niet wegkomen met leugens of zelfverloochening. Het enige wat we voor elkaar willen is het allerbeste. Met minder wordt geen genoegen genomen. Ook als dat betekent dat we elkaar niet zien.

Vanaf de dag dat ik hem ontmoette woonde hij in mijn huis. Het voelde alsof ik hem al door en door kende. We hadden telepathische uitwisselingen. Wanneer we samen uitgingen voelden we dat we mensen om ons heen raakten met onze liefde. Sommigen spraken ons daar ook op aan.

Nu zijn we al een paar jaar uit elkaar. We spreken elkaar af en toe. Deze connectie is bedoeld om elkaar te helpen groeien naar ons hoogst mogelijke potentieel. Dat is ware liefde. Doordat wij een spiegel van elkaar zijn kunnen wij aan elkaar aflezen hoeveel we van onszelf houden. Nog niet genoeg blijkbaar, want het contact gaat moeizaam. We worden nu gedwongen op eigen benen te staan, los van elkaar. En wat er daarna komt, geen idee.

Toen ik je zag was je een groot mysterie
Een onbeschrijfelijk gevoel wat ik niet kon plaatsen
Nu omschrijf ik het als thuiskomen bij mezelf
Een ontroerend, opgelucht thuiskomen
EIN-DE-LIJK… jij representeert datgene
Waar ik al mijn hele leven naar op zoek was
Waarvan ik niet wist dat ik het verlangde
Met onze ontmoeting kwam mijn hele leven op z’n kop
Binnenstebuiten, achterstevoren werd ik gekeerd
Alle donkere hoekjes in mezelf kwamen naar de oppervlakte
Deze pijn liet mij door de diepste dalen gaan
Maar voor deze pijn ben ik dankbaar
Want het zorgt voor een contrast
Waardoor ik de grootste hoogtes kan voelen
Waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden
Onze onvoorwaardelijke liefde is vanzelfsprekend
Ook als we uit elkaar zijn, voel ik deze liefde
Het is onafhankelijk van elke omstandigheid
Als ik je aankijk, dan zie ik mezelf
Ik voel een gevoel van thuiszijn
Een liefde zo groot, voorbij deze aarde
Er bestaan geen woorden die dit kunnen uitdrukken
Films vallen erbij in het niet
Het is niet makkelijk en meestal niet eens leuk
Het is zo heftig dat ik je nauwelijks kan zien
Een keiharde confrontatie met mezelf
Waarin ik continue uitgedaagd word
Om van mezelf te houden
Zoals jij van mij houdt

2 gedachten over “Ontmoeting met mijn Tweelingstraal

  1. Inge Heldens

    Hoi ,

    Alles wat je schrijft klinkt voor mij zeer bekend , de tweelingstraal is de hoogste vorm van het gedeelde ware zelf , de opzet daarvan is de wereld naar een hoger niveau tillen. Ook ik huilde de afgelopen dagen intens en voelde het gemis .. hij is aards inmiddels 3 jaar uit mijn leven , maar elke dag dichtbij ,telepatisch geeft hij me boodschappen door. Vanaf het moment dat hij vertrok keerde mijn oude wijsheid terug in een tempo wat haast niet bij te houden was. Ik liet hem gaan toen ik wist dat hij zijn aardse vrouw ontmoet had. Ook hij ging in een sneltreinvaart , ik wist alles vantevoren dat hij een zoon kreeg dat ze zwanger was , wanneer ze beviel ( geen pretje) wij hadden tenslotte elkaar geactiveerd en DNA uitgewisseld , ik had zelfs contact met de ongeborene. Hij ging het leven leiden wat ik daarvoor gehad had wat doorgesneden werd door mijn gidsen , anders had ik dit niet na kunnen vertellen. Want voorheen was ik 30 jaar samen met een jeugdliefde tevens de vader van mijn kinderen. Dit werd radicaal doorgesneden in 2012 en 2 jaar leefde ik op de grens van leven en dood totdat deze draad werd doorgeknipt. Begin 2014 zag ik mijn tweelingstraal onbewust en eind 2015 zoekt hij me op en zijn we naar de activatie 1,5 jaar onafscheidelijk , als tweelingen , niet als geliefdes dat is maar 3 mnd dat was te heftig en te pijnlijk. De laatste 4,5 mnd leven we samen en maakt hij onderdeel uit van mijn gezin , op een paar honderd mtr afstand meld op een dag zijn aardse vrouw en liet ik hem in onvoorwaardelijke liefde gaan , ik wist alles vanaf dag 1. Ik werd in een korte tijd de hoogste priester / meesteres ontving alles terug. Hij startte in 2019 en ontving zijn wijsheden terug. We zijn nu 3 jaar verder , op afstand en hij leid mijn 1e aardse leven en samen leiden we een telepatisch leven. Iedere dag opnieuw. Ik ben ervarings en lichtwerker ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *